Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie bekeurt hardrijders in gemeente Kapelle

Toegevoegd: 21-09-2023, 14.28 uur
Politie bekeurt hardrijders in gemeente Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Vier weggebruikers hebben donderdag een boete gekregen toen ze door de politie werden betrapt op snelheidsovertredingen. Dat gebeurde in de gemeente Kapelle.


De wijkagenten van Kapelle controleerden naar aanleiding van verschillende klachten in de bebouwde kom. Met behulp van een lasergun werd gekeken of de passanten te hard reden. Wanneer na correctie 15 kilometer of meer te hard werd gereden, kreeg een boete. In de Abdijstraat in Biezelinge bleek dit vier keer nodig te zijn. Na correctie reden de bekeurde overtreders respectievelijk 18, 19, 20 en 21 kilometer per uur te hard.

De politie controleerde ook op de Frisostraat in Schore, de Nieuwendijk in Wemeldinge, de Ooststraat in Kapelle en op de Vroonlandseweg in Kapelle maar hier werden geen bekeuringen uitgedeeld. Volgens de politie waren omwonenden positief over de actie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (21-9-2023 om 15:35)
prima actie, moeten ze veel meer doen.
Cookie-instellingen beheren