Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij flinke botsing N62

Toegevoegd: 07-06-2007, 14.44 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is donderdagmiddag een flinke aanrijding gebeurd. Hierbij is één persoon zwaargewond geraakt.

Rond kwart voor twaalf kwamen door nog onbekende oorzaak twee vrachtwagens met elkaar in botsing. Het ongeluk vond plaats op een recht gedeelte waar een snelheidslimiet geldt van 100 kilometer per uur.

Eén van de trucks, eigendom van een aannemingsbedrijf, belandde in een naast de weg gelegen sloot. De andere vrachtwagen, afkomstig uit het buitenland, kwam in de berm tot stilstand. De inzittende van de buitenlandse vrachtwagen raakte zwaargewond. Hij werd door de brandweer uit zijn voertuig bevrijdt.

Het personeel van de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. De man is met zwaar letsel per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over zijn exacte toestand is op dit moment geen duidelijkheid. De andere vrachtwagenbestuurder raakte wel gewond maar had geen ernstig letsel.

Na het ongeluk werd een groot gedeelte van de N62 afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750