Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Snelheidscontrole op Scheldeboulevard Terneuzen

Toegevoegd: 09-10-2023, 13.42 uur
Snelheidscontrole op Scheldeboulevard Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft maandagmorgen op de Scheldeboulevard in Terneuzen een snelheidscontrole uitgevoerd. Er werden twee personen betrapt op te hard rijden.


De politie had meerdere klachten binnengekregen van buurtbewoners. Hierop is de politie op de maximum snelheid gaan controleren. De snelheid werd in totaal van 70 voertuigen gecontroleerd.

Er werden volgens de politie twee overtreders betrapt op snelheidsovertredingen van 70 en 87 km/uur. Beide bestuurders hebben een bekeuring gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (10-10-2023 om 11:19)
Er moet ook meer gecontroleerd worden op de Rooseveltlaan in Terneuzen. Daar rijden dikke Mercedes-Benz en bmw's erg hard. Vooral de rechte stukken. Ook vandien knetterende auto's en scooters. Te zot voor woorden!
Rongewoon (10-10-2023 om 10:07)
Ze stonden smiddags ook op de Rooseveltlaan. Terwijl het heel druk was. Dat werkt niet hoor. Je moet daar op zaterdag avond gaan staan. Dan komen de snelle jongens met knal uitlaat pas tevoorschijn.
Cookie-instellingen beheren