Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 115 km

Meerdere bekeuringen uitgedeeld bij verkeerscontrole Terneuzen

Toegevoegd: 14-10-2023, 23.48 uur
Meerdere bekeuringen uitgedeeld bij verkeerscontrole Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft zaterdag op meerdere locaties in Terneuzen een verkeerscontrole gehouden. Er werden meerdere bekeuringen uitgedeeld.


De controle werd gehouden in samenwerking met de agenten van Team Verkeer, het basisteam Zeeuws-Vlaanderen en politiestudenten. Er werd op verschillende locaties gecontroleerd op de verkeersveiligheid en de inrichtingseisen van voertuigen.

Aan de President Rooseveltlaan werd vijf keer een bekeuring uitgeschreven voor het rijden van 75 km/uur daar waar 50 km/uur is toegestaan. Daarnaast werd een bestuurder van een bromfiets aan de kant gezet. Op de rollerbank bleek dat de bromfiets een gecorrigeerde snelheid van 75 km/uur had. Een fietser heeft een boete gekregen voor het fietsen op een plek waar dit niet mocht.

Agenten schreven één keer een bekeuring uit voor niet werkende remlichten en vier maal voor het niet dragen van een autogordel. Ook had één auto te weinig profiel op de banden.  Als laatste liep iemand tegen de lamp. De bestuurder reed onder invloed van verdovende middelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (16-10-2023 om 16:14)
Ik snap niet dat er niet bij staat dat er honderden geen richtingaanwijzers gebruikten maar dat ze deze hebben laten rijden. Ik zie dit namelijk dagelijks tot grote ergenis. Dit is zonder meer echt huftergedrag; zelf doen maar niet belangrijk om aan andere weggebruikers te laten zien wat je van plan bent. Helaas neemt de Politie hier slechts heel erg zelden de moeite voor....
Michel (15-10-2023 om 11:34)
Doorgaan met de actie, verkeershufters moeten aangepakt worden.
Ad Jonkers (15-10-2023 om 11:32)
Goed bezig, gewoon elke dag zulke controles houden! @john Daar heb je inderdaad gelijk in.....
Sjaak (15-10-2023 om 08:33)
TOP actie, moeten jullie vaker doen. Snelheden van + 100 km / uur zijn geen uitzondering op het stuk van Tankstation Shell naar Albert Hein. Je wil niet weten wat daar allemaal op de weg zit, vooral weekends na 19.00 uur. Die fietsers met kentekenplaat op het fietspad !!! Zijn ook een ramp, wegwezen die gasten, jullie willen een snelle bike, ga dan OOK op de weg rijden, daar horen jullie.
john (15-10-2023 om 08:01)
Op zaterdag zijn de scholen dicht ,dus rijden er ook bijna geen fietsers die met hun telefoon bezig zijn
Cookie-instellingen beheren