Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Hondje bekneld onder auto bij aanrijding Aardenburg

Toegevoegd: 19-10-2023, 22.47 uur
Hondje bekneld onder auto bij aanrijding Aardenburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AARDENBURG – Een 14-jarig hondje is vanmiddag met de schrik vrijgekomen nadat deze betrokken was bij een ongeval. De brandweer werd ingezet.


Omstreeks 16.20 uur werd de brandweer van Aardenburg opgeroepen voor een dier in de problemen aan de Bogaardstraat. Ter plekke bleek dat er een hondje was aangereden en bekneld was geraakt onder een auto.

De brandweerlieden hebben het hondje van onder de auto gekregen. Volgens de wijkagent van Terneuzen bleek dat het 14-jarige hondje niets mankeerde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ries (21-10-2023 om 14:47)
@Nixdus. Mijn naam is Ries. Ik had dit bericht gestuurd om juist duidelijk te maken dat mijn neef er zelf ook mee zit. Hier wordt juist niemand beter van. (Behalve de bloemist en de visboer). @ Erik. Die haring gebruikt hij bij gebrek aan wegwerpbekers
nixdus (20-10-2023 om 16:22)
Reactie op het zielige bericht van Dries(t) of noem ik jou Triest! Als je met bier (maakt niet uit of het Kanon, Tripel of zwaardere soorten bier is) alcohol en achter het stuur vindt ik sowieso een enorm kwalijke zaak, jammer dat er niet meer mensen gepakt worden, gepakt rijbewijs kwijt en nooit meer terug, ga maar lopen of neem het openbaar vervoer. Zielige personen zijn het, ze brengen andere mensen in gevaar, door hun egoïsme moeten hulpverleners op komen draven en moeten ze ook ook nog eens fatsoenlijk/beleefd blijven tegenover deze hufters! Oh en even voor de duidelijkheid, ik drink ook graag een goed biertje hoor, maar dan stap ik niet meer in m'n auto, of mijn vrouw rijd terug!
wim (20-10-2023 om 16:11)
ik hoop dat het hondje niets ernstigs mankeert arm klein hondje. is de hond overleden Ries ja zulke lui zou je wat aan doen met alcohol op
Erik Samuelse (20-10-2023 om 16:05)
@ries. Ik vraag me af wat die haring toevoegt?
Alex (20-10-2023 om 14:09)
Mij rijst de vraag, waarom het hondje daar op de weg liep.Ik weet niet of het de Bogaardstraat in de polder betreft, of de weg aan begin bebouwde kom. En waar was de wettige eigenaar? , Het kan natuurlijk ook zijn dat ie was ontsnapt. Hopelijk gaat het goed met het beestje, dat is het belangrijkste .
Ries (20-10-2023 om 13:54)
Mijn neef reed ooit een hond aan nadat hij kanonbier had gedronken. Tot op de dag van vandaag heeft hij hier last van en legt hij bloemen en haring op de op plaats des onheils
Cookie-instellingen beheren