Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 124 km

Overlastgever op de bon geslingerd in Middelburg

Toegevoegd: 29-10-2023, 15.06 uur
Overlastgever op de bon geslingerd in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De wijkagent van Middelburg heeft vandaag een overlastgevende bromfietser een bekeuring gegeven voor het feit dat zijn scooter niet aan de juiste eisen voldeed.


Na controle op de rollerbank bleek dat de bromfiets te hard ging. Volgens de rollerbank zou de scooter 63 km/uur gaan. De bestuurder is hiervoor geverbaliseerd en er is een WOK ( Wachten Op Keuren) melding op de bromfiets gezet.

Volgens de politie is de bestuurder een bekende van de politie. Hij zou voor overlast zorgen en gevaarlijk rijgedrag vertonen. De wijkagent hoopt dat door deze actie de overlast zal stoppen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (30-10-2023 om 13:58)
Jo de Koeck dat is nu juist het manco .door deze softe aanpak leren deze gasten het nooit .daarom ben ik het helemaal met AdJonkers eens .maar denk ook wel dat het een bekeuring gaat worden met een toespraak van dat mag je nooit meer doen .dat dit iets gaat oplossen snapt iedereen ,maar dit is de realiteit van vandaag
Ad Jonkers (30-10-2023 om 09:02)
@Jo de Koeck; volgens het bericht had deze onruststoker iets meer op zijn kerfstok dan een opgevoerde brommer.
Jo de Koeck (29-10-2023 om 21:21)
Ad Jonkers, je gelooft toch niet dat er voor een opgevoerde bromfiets er een rechter aan te pas komt. Bekeuring innen en het is gedaan.
Ad Jonkers (29-10-2023 om 17:12)
Of het nou een echte eer is om "een bekende van de politie te zijn" is uiterst twijfelachtig. Wel goed dat deze veelvuldige overlastgever tegen de lamp is gelopen. Hopelijk denkt de rechter daar ook zo over en wordt deze persoon voor enkele jaren uit het verkeer geweigerd. Dus ook verbod op het fietsen met een driewieler......
Cookie-instellingen beheren