Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Fietser breekt heup bij val Zierikzee

Toegevoegd: 10-06-2007, 21.04 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - Een 84-jarige man uit Zierikzee heeft zaterdagavond zijn heup gebroken toen hij ten val kwam met zijn fiets.

De man fietste rond 20.50 uur over de Weststraat toen hij werd ingehaald door een 19-jarige fietser uit dezelfde woonplaats. Tijdens het inhalen stuurde de 84-jarige man naar links waardoor beide fietsen in elkaar raakten en beide fietsers een eindje verder ten val kwamen.

De 84-jarige man brak hierbij zijn heup, de 19-jarige man had geen letsel. Na onderzoek van de fiets van de 84-jarige man, bleek dat een gebroken spaak rond de naaf van zijn voorwiel was gedraaid waardoor het wiel blokkeerde.

Waarschijnlijk is dit de oorzaak dat de fiets onbestuurbaar werd en het ongeval gebeurde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren