Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 38 km

Grote controles in Zeeuwsch Vlaanderen

Toegevoegd: 10-06-2007, 21.05 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Tussen zaterdag 19.30 en zondag 05.00 uur werden op verschillende plaatsen in Zeeuwsch Vlaanderen controles gehouden.

Er werd gecontroleerd op snelheid en op het gebruik van alcohol in het verkeer. In totaal werden 78 blaastesten afgenomen. 5 Bestuurders hadden teveel alcohol gedronken waarvan 1 bestuurder zelfs het rijbewijs werd ingevorderd.

Er werd op alcohol gecontroleerd op de Guido Gezellestraat, Willem de Zwijgerlaan en de Koegosstraat in Terneuzen en op de Van Wuijckhuiseweg in Philippine en de N252 bij Sluiskil.

De snelheidscontroles werden in Terneuzen gehouden op twee locaties. Op de Guido Gezellestraat reden in 1 uur tijd 6 automobilisten te hard. Op de Koegorsstraat passeerden 17 auto’s waarvan 3 meer dan 30 km te hard reden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren