Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrachtwagen verliest kraan op A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 03-11-2023, 12.16 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een vrachtwagen is vrijdagochtend op de A58 ter hoogte van 's-Heer Arendskerke zijn kraan verloren. Hierdoor moesten twee rijstroken worden afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 10.25 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Het ging mis bij het viaduct van knooppunt Stelleplas, vermoedelijk doordat de kraan niet goed ingeschoven was. De kraan belandde op zowel de linker als de rechter rijstrook en hierdoor moesten de beide rijstroken worden afgesloten. Het verkeer moest een stukje over de vluchtstrook.

Bergers van De Moor zijn ingeschakeld om de weg weer vrij te krijgen. De politie heeft samen met Rijkswaterstaat en medewerkers van Vermeulen Groep een afzetting gemaakt. Rond 12.15 uur moest het verkeer volgens Rijkswaterstaat nog altijd over de vluchtstrook passeren.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (4-11-2023 om 18:36)
Raar dat een vrachtwagen kan rijden op deze manier.een simpel sensor kan dit voorkomen.
Maarten (4-11-2023 om 14:32)
@belast, nee ik werk daar niet, kwam er toevallig 2 keer langs en zag dat die mannen goed met hun werk bezig waren. Het had echter niet nodig geweest als die vrachtwagenchauffeur dat ook had gedaan. Zijn kraan was namelijk niet geheel ingeschoven...
Belast (4-11-2023 om 09:11)
@Maarten: u werkt zelf zeker bij zo’n organisatie?
Maarten (4-11-2023 om 01:57)
@belast hoe lang denk je dat het duurt eer dat er 2 hulpdiensten ter plaatse zijn om de kraan van een paar ton veilig te bergen? Dan ook nog een aantal pijlwagens om het verkeer veilig van baan te laten veranderen. Daarna moet er nog een bedrijf worden ingeschakeld die het kapotte wegdek repareert. Het duurde dus flink langer dan de 1½ uur die U hier aangeeft. Goed en snel gehandeld mannen, respect!
Piet (3-11-2023 om 18:37)
Een 'leermomentje'. Het gaat enkel om materiële schade. Niet meteen de chauffeur afrekenen op iets dat al velen voor hem/haar is overkomen. Vergeet niet dat tijdsdruk, opgelegd door werkgevers/opdrachtgevers vaak de oorzaak is van verkeersongelukken. De beste stuurlui staan aan de wal.
Belast (3-11-2023 om 14:59)
1,5 u om een stuk ijzer op te ruimen.
Cookie-instellingen beheren