Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controles vanwege overlast rond ZEP-terrein Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2023, 20.37 uur
Controles vanwege overlast rond ZEP-terrein Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie gaat de komende tijd vaker controleren rondom het ZEP-terrein in de Mortiere in Middelburg. Hiervoor waarschuwen de Middelburgse wijkagenten naar aanleiding van een controle dinsdag.


In ongeveer een half uur tijd wisten politieagenten dinsdag meerdere bekeuringen uit te delen bij controles rondom het terrein aan het Podium. Het ging onder meer om het rijden zonder geldig rijbewijs, het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden en het rijden zonder het dragen van de autogordel.

Aanleiding voor de controle was volgens de politie overlast van hardrijdende auto's en scooters. De komende tijd zal zogezegd vaker worden gecontroleerd in de omgeving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep (8-11-2023 om 21:16)
Die overtredingen waar ze nu van spreken zijn volgens mij overal te 'vangen' . Geloof best dat daar te hard gereden wordt en prima dat er controle is, maar de overtredingen waar ze nu voor bekeurd hebben heeft m.i. niks met ZEP te maken...
Cookie-instellingen beheren