Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 75 km

Celstraf en schadevergoedingen geëist vanwege incest

Toegevoegd: 09-11-2023, 20.12 uur
Celstraf en schadevergoedingen geëist vanwege incest
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -Tegen een 46-jarige man uit Poortvliet is donderdag voor incest met zowel zijn dochter als zijn stiefdochter een gevangenisstraf van zes jaar, plus het betalen van schadevergoedingen van 10.000 en 17.500 euro geëist.


Het misbruik zou in wisselende periodes tussen 2012 augustus 2018 en midden februari van dit jaar zijn gepleegd in Bergen op Zoom. Met zijn stiefdochter zou hij ook daadwerkelijk seks hebben gehad. De meisjes zijn inmiddels 16 en 18 jaar oud en zeggen nog steeds getraumatiseerd te zijn door het handelen van hun vader, respectievelijk stiefvader.

Tijdens de behandeling van zijn zaak ontkende de verdachte alles categorisch. Hij weet in de zaak van zijn dochter de beschuldigingen aan zijn ex, die haar dochter zou hebben opgestookt. Uitspraak op 23 november.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (10-11-2023 om 14:56)
Iemand is onschuldig zolang het tegendeel niet bewezen is...in dit soort zaken heel moeilijk.
Joris (9-11-2023 om 20:51)
Ongetwijfeld geen ooggetuigen die de feiten kunnen bevestigen of ontkrachten. Dan blijft het moeilijk en zal het er bij de rechter op aan komen wie het meest overtuigend kan liegen. Want veroordelen in Nederland gebeurt allang niet meer alleen op basis van overtuigend bewijs.
Cookie-instellingen beheren