Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld op Oesterdam Rilland

Toegevoegd: 16-11-2023, 10.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Door een gekantelde vrachtwagen op de Oesterdam bij Rilland is een rotonde gedeeltelijk gestremd. Bij het ongeval raakte voor zover bekend niemand gewond.


Het ongeval gebeurde in de loop van de donderdagmorgen. Door nog onbekende oorzaak belandde een geladen vrachtwagen op de rotonde op de zijkant. Door de klap belandde de lading, een lading aardappelen, over het naastgelegen fietspad.

Het verkeer wordt door de aanwezige verkeersregelaars over de rotonde langs het ongeval geleidt. De vrachtwagen wordt geborgen door bergingsbedrijf Van Eijk


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost mag het weten (17-11-2023 om 20:28)
valt me wel op dat als er vrachtautos omvallen toch vaak op rotondes is....
Jan Kuchelmans (17-11-2023 om 19:34)
Vrachtwagens kantelen op hoofdzaak om een reden, de rest is een technisch mankement maar daar lijkt hier voor alsnog geen sprake van. Snelheid te hoog, het voertuig / de massa wilt rechtdoor terwijl je door de chicane moet, helaas is dit het resultaat. Je voertuig uit laten rollen bespaar je brandstof mee.
Een zeeuw (16-11-2023 om 18:26)
Misschien wel eens met een vrachtwagen over die rotonde gereden? Wie plaatst er nou zo een rotonde aan de ene kant kun je volgas door blijven rijden en de andere kant moet je met een slakkengang over. En dan zeker met een vrachtwagen en dat weer voor mensen die tijd hebben om vakantie te vieren, en plezier te maken etc...Waar gewerkt wordt vallen spaanders, de beste stuurlui staan altijd aan wal. Sterkte voor de chauffeur en het hele bedrijf. Dat kan er nog wel bij in deze zware tijden waar de boer aan alle kanten dwars gezeten wordt.
John (16-11-2023 om 16:52)
Blij dat deze rotonde er is. Zouden er op de Oesterdam nog 10 moeten liggen. Wordt er misschien eens netjes volgends binnen de 100 km/h gereden.
Lentezon (16-11-2023 om 15:05)
Deze rotonde had er nooit moeten komen voor dat enkele verkeer wat afslaat en de weg opdraait. Ieder voertuig moet nu afremmen voor niets, geldverkwisting! Ik zou zeggen weg met die rotonde!!
Thijs (16-11-2023 om 14:08)
Ze leggen ook op de meest achterlijke plekken van die ondingen aan. Rotondes zorgen alleen maar voor meer uitstoot door het afremmen en terug optrekken. Op die kruising daar heb ik nog nooit iemand zien afslaan. Er was weer een potje dat leeg moest zeker?
Cookie-instellingen beheren