Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Man zonder rijbewijs opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 19-11-2023, 20.01 uur
Man zonder rijbewijs opgepakt na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Na een achtervolging heeft de politie vrijdagavond laat in Goes iemand aangehouden die rond bleek te hebben gereden zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man werd bovendien door de politie gezocht, zo bleek.


Agenten kregen de automobilist in het vizier door zijn opvallende rijgedrag. Collega's werden ingelicht en bij de Deltaweg werd de automobilist opgewacht. De man kreeg een stopteken maar de bestuurder besloot dit te negeren en er vandoor te gaan. Vervolgens ontstond een achtervolging door Goes. "Met alle risico's van dien", zo stelt de politie in een bericht over het voorval.

Op een gegeven moment raakten de agenten de man uit het oog doordat hij via een berm een woonwijk inreed. Toen andere dienders het voertuig even later lokaliseerden, bleek de bestuurder het op een lopen te hebben gezet. Er werd echter een zoekactie op touw gezet en hierbij werd de man alsnog aangetroffen en aangehouden.

Volgens de politie stond de man reeds gesignaleerd, wat betekent dat hij vanwege een eerdere zaak bij aantreffen moest worden ingerekend. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij zal worden vervolgd voor alle feiten en overtredingen. "We doen nog onderzoek naar het voertuig en de mogelijke inhoud daarvan", zo heeft de politie laten weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren