Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Twee vrouwen aangehouden in Terneuzen voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 26-11-2023, 15.55 uur
Twee vrouwen aangehouden in Terneuzen voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Agenten hielden vannacht twee personen aan voor het rijden onder invloed van alcohol. Beide vrouwen hebben hun rijbewijs moeten inleveren.


Politieagenten zagen tijdens hun surveillance een auto rijden met een lekke rechtervoorband. Ze zetten de auto bij een tankstation aan de Kennedylaan aan de kant en controleerden de bestuurder, een 40-jarige vrouw uit Terneuzen. De agenten hadden het vermoeden dat de vrouw te veel had gedronken en wilden haar laten blazen. De vrouw weigerde echter mee te werken aan de blaastest. De agenten hielden haar daarom aan op verdenking van rijden onder invloed en namen haar mee naar het bureau.

Toen een andere politie-eenheid korte tijd later langs het tankstation reed, zagen deze agenten de auto wegrijden. Ze zetten de auto opnieuw aan de kant en lieten de bestuurder blazen. Ook deze vrouw, een 27-jarige inwoonster van Terneuzen, bleek ook te veel te hebben gedronken. Ook zij werd door de dienders aangehouden.

Op het bureau werkten beide vrouwen mee aan de ademanalyse, waaruit bleek dat ze inderdaad te veel gedronken hadden (respectievelijk 785 ug/l en 760 ug/l). Tegen beide vrouwen is proces-verbaal opgemaakt. Ook heeft de politie van beide vrouwen het rijbewijs ingevorderd.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (27-11-2023 om 09:35)
Het lachen zal nu wel gedaan zijn. Rijbewijs niet meer terug geven. Ze zijn waarschijnlijk nog niet volwassen als je zoiets doet. En die lekke band, misschien een stoep geraakt of anders?
Ad Jonkers (26-11-2023 om 16:12)
De dames hadden teveel aan Bacchus geofferd, hopelijk hun rijbewijs voor langere tijd in beslag genomen
Cookie-instellingen beheren