Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 391 km

A58 nog uren dicht na zwaar vrachtwagenongeluk

Toegevoegd: 30-11-2023, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De A58 blijft bij Kapelle nog uren dicht naar aanleiding van het ongeluk waarbij vanochtend twee vrachtwagens betrokken waren. Dat meldt de verkeersdienst van de ANWB.


Op de snelweg kwamen tussen de Vlaketunnel en de Vierwegen rond 09.50 uur twee vrachtauto's met elkaar in botsing. Er ontstond een flinke ravage en één van de chauffeurs moest door de brandweer uit zijn cabine worden gehaald. De chauffeur van de andere vrachtwagen bleef ongedeerd, zo heeft de politie bevestigd. Volgens de politie is de vrachtwagenchauffeur vermoedelijk achterop een file gereden.

Volgens de ANWB blijft de weg ter plekke nog tot circa 15.30 uur dicht. Bergers zijn op dit moment bezig om de weg weer vrij te krijgen maar deze klus zal dus nog de nodige tijd vergen. Het verkeer richting Vlissingen wordt in de tussentijd omgeleid via de Rijksweg (N289). Rond 11.30 uur stond er volgens Rijkswaterstaat nog altijd een file van 4 kilometer stilstaand verkeer. De extra reistijd bedroeg een half uur.

Vanochtend gebeurde rond 08.30 uur ook al een aanrijding op de A58 bij Goes-Zuid. Ook hierbij werden verschillende hulpdiensten ingezet. Drie auto's moesten worden getakeld. Dit ongeval zorgde voor een file van meer dan 5 kilometer. Tot na 10.00 uur was sprake van oponthoud.

Zie ook:

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (30-11-2023 om 12:54)
Jeetje wat een schade. Mist en niet opletten. Denk dat er toch meer waarschuwingsborden boven de weg moeten komen als er file is. Dat de bestuurder dit overleeft hoop het voor hem. Triestig. Medeleven naar alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren