Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist krijgt rijverbod na rit onder invloed

Toegevoegd: 03-12-2023, 03.40 uur
Automobilist krijgt rijverbod na rit onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De wijkagenten van Terneuzen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De surveillerende agenten zetten de automobilist aan de kant nadat deze was opgevallen door zijn rijgedrag. Tijdens de controle bleek dat de bestuurder van de personenauto naar alcohol rook. Hierop werd besloten een ademanalyse te doen.

Bij de ademanalyse blies de man een waarde van 285 Ug/l. Hij had dus net iets meer gedronken dan de maximaal toegestane waarde van 220 Ug/l.

De overtreding leverde de automobilist een rijverbod op van een uur. Ook krijgt de man een boete. De hoogte hiervan wordt bepaald door een officier van justitie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren