Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slingerende vrouw blijkt teveel gedronken te hebben

Toegevoegd: 03-12-2023, 08.27 uur
Slingerende vrouw blijkt teveel gedronken te hebben
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Zeeuws-Vlaanderen een slingerende automobiliste van de weg gehaald. Ze bleek veel teveel alcohol gedronken te hebben.


“We dachten eerst dat ze het niet goed kon zien omdat haar voorruit volledig beslagen was, maar na het blazen op de alcoholtester bleek er wat anders aan de hand te zijn”, zo vertelt de politie. De vrouw moest een ademanalyse doen en daarbij kwam ze uit op een waarde van 345 Ug/l. Daarmee had ze fors meer op dan de voor haar als beginnend bestuurder toegestane 88 Ug/l. Wel mocht ze nog net haar rijbewijs houden. Dit wordt namelijk ingenomen vanaf 350 Ug/l.

Omdat de vrouw alleen Portugees sprak, zal zij later met behulp van een tolk een verklaring afleggen, zo laat de politie weten. Een officier van justitie zal de verdere strafmaat bepalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (4-12-2023 om 15:30)
rijbewijs houden ? hoe dom is dat zeg .als zij een ongeluk veroorzaakt is er geen verzekering die uitkeert .leuk voor de tegen partij .drank rijders moeten veel strenger aangepakt worden ,zijn potentiële moordenaars
Mercedes (3-12-2023 om 15:52)
Jammer dat ze haar rijbewijs mocht behouden, ze is het niet waard. Te lui om haar ruiten ijsvrij te maken en dan ook nog teveel gedronken. Beide zijn levensgevaarlijk
Cookie-instellingen beheren