Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind fietst tegen auto aan in Middelburg

Toegevoegd: 11-12-2023, 15.09 uur
Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een kind is maandagmorgen door het ambulancepersoneel onderzocht nadat deze betrokken was geweest bij een ongeval in Middelburg. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.30 op de Hooge Meestraat in Middelburg, bij een basisschool. Volgens de politie is er sprake geweest van een ongeval tussen en een auto en een fietser. Hierbij reed een jong kind tegen een auto aan. 

De politie en ambulancedienst zijn ter plaatse gekomen. Het kind is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade wordt verder afgehandeld via de verzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (12-12-2023 om 07:44)
Het is daar een eenrichtingsweg voor automobilisten, niet voor fietsers. Ik loop en rijdt vaak door die buurt, automobilisten rijden standaard in het midden van de weg en wijken pas op het laatste moment uit naar de gebruikelijke kant. Mensen zijn lui tegenwoordig en snijden je zo af zonder pardon.
Joe (11-12-2023 om 23:00)
De bestuurder van de auto is altijd schuld, omdat bij de fietser om een klein kind gaat. Waarschijnlijk is de auto te hard gereden; en is zeker schuldig. Die moet van geluk praten als hij niet voor poging tot doodslag voor de rechter moet komen. De ouders van het kind kunnen aangifte doen; en nog een civiele procedure beginnen, omdat het kind een trauma heeft opgelopen. Is de bestuurder van auto is alcohol test onderlopen? In dat geval is hij de klos. Overdrijven kan ook ;)
clown (11-12-2023 om 18:10)
ik hoop dat het kind verzekerd is, dit gaat zo maar niet! de eigenaar van de auto moet schadeloos worden gesteld
job (11-12-2023 om 16:20)
Zo wat zien die wegen er uit daar? afrikaans belgisch gebied? Wonen daar de onrendabelen is dat de reden dat het niet op orde is?
Cookie-instellingen beheren