Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 144 km

Twee auto's beschadigd bij ongeval Scottweg Goes

Toegevoegd: 11-01-2024, 23.34 uur
Vanwege de opgelopen schade moesten beide auto's afgesleept worden.
Vanwege de opgelopen schade moesten beide auto's afgesleept worden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een botsing op het industrieterrein de Poel in Goes zijn vanavond twee voertuigen beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde aan het begin van de avond op de Scottweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. De politie kwam ter plaatse.

Er bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt bij het ongeval. Wel moesten beide voertuigen vanwege schade worden afgesleept. Hiervoor kwamen de bergingsbedrijf Kees Bek en De Moor ter plaatse.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-1-2024 om 15:47)
De reden van het ongeluk is niet moeilijk te raden. De Scottweg wordt namelijk bijna dagelijks gebruikt als 'testroute' voor de garages om hun getunede auto's te testen, waarbij de maximum snelheid niet echt wordt gehandhaafd. Zie hier het resultaat
Cookie-instellingen beheren