Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Dode aangetroffen in Kanaal door Walcheren

Toegevoegd: 12-01-2024, 00.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het Kanaal door Walcheren is donderdagavond laat tussen Middelburg en Vlissingen een levenloos lichaam aangetroffen. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


De hulpdiensten kregen omstreeks 23.50 uur de melding dat er iemand in het kanaal lag. Politie, brandweer en ambulancedienst spoedden zich hierop naar het Jaagpad. De persoon werd vervolgens aangetroffen maar bleek reeds overleden te zijn, zo meldt de Veiligheidsregio.
 
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het te water raken en de identiteit van het slachtoffer. Dit onderzoek zal enkele uren in beslag nemen en worden uitgevoerd door medewerkers van de Forensische Opsporing. De politie laat op X (voormalig Twitter) weten dat er vooralsnog geen directe aanwijzingen zijn voor een misdrijf. Tijdens de afhandeling van dit incident was het scheepvaartverkeer over het Kanaal door Walcheren stilgelegd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren