Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Bestelbusje in sloot Westdorpe

Toegevoegd: 20-01-2024, 11.35 uur
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – De bestuurder van een Belgische bestelbus is zaterdagmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval in de polder bij Westdorpe. De bus belandde in een sloot.


De politie, brandweer en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 07.05 uur opgeroepen voor het ongeval op de Eversdam. Ter plaatse bleek dat er een klein bestelbusje in de sloot lag. De bestuurder is door de brandweer uit het voertuig gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na onderzoek bleek de Nederlandse bestuurder niet gewond te zijn geraakt.

De politie laat weten dat op basis van de sporen verwacht wordt dat de bestuurder in de berm is beland en vervolgens door een stuurcorrectie aan de andere kant van de weg in de sloot is beland. Bergingsbedrijf Kuzee voorzag in de berging van het voertuig.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (20-1-2024 om 14:17)
Schrikken mensen er nu zo van dat ze in de berm belanden, is overal nog glad. Gas loslaten en uitrollen en voorzichtig proberen uit de berm te sturen.
Cookie-instellingen beheren