Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 64 km

Jumbo Terneuzen ontruimd na lekkage CO2

Toegevoegd: 20-01-2024, 19.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een supermarkt in Terneuzen is zaterdag aan het begin van de avond ontruimd nadat koolstofdioxide (CO2) was vrijgekomen. Er raakte niemand onwel.


Rond 18.00 uur werd melding gemaakt van een mogelijk vrijgekomen gevaarlijke stof bij de Jumbo aan de Drebbelstraat. Volgens de officier van dienst van de brandweer bleek er sprake te zijn van een CO2-lekkage. Dit zou volgens de brandweer bij te veel inhalatie gevaarlijk kunnen zijn. De winkel werd ontruimd. Personeel werd naar huis gestuurd toen bleek dat zij niet snel meer aan het werk konden en de supermarkt vandaag dicht moest blijven.

De brandweer blijft metingen doen totdat een servicebedrijf ter plekke is om de situatie op te lossen. De brandweer laat desgevraagd weten dat er geen personen onwel zijn geworden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren