Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Dronken man gewond na valpartij

Toegevoegd: 30-01-2024, 11.44 uur
Dronken man gewond na valpartij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een beschonken man is maandagavond gewond geraakt bij een valpartij. De man is naar het ziekenhuis gebracht.


De politie en ambulancedienst werden maandagavond opgeroepen voor het incident. Ter plaatse bleek dat de man was gevallen. Hierbij had hij een hoofdwond opgelopen. De man is na controle naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie zou de man ten val zijn geraakt doordat hij te veel had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (31-1-2024 om 18:20)
Hij ging iig lopen, beter dan met auto oid... Kan je ook prijzen ipv zo reageren lijkt mij
bram goeree (31-1-2024 om 17:36)
voor dat we allemaal weer ons oordeel klaar hebben moeten we eerst eens in de spiegel kijken of we zelf vroeger ook niet eens dronken uit de kroeg kwamen en naar huis liepen .daarbij het geluk dat we ''niet'' gevallen zijn .
Willem (31-1-2024 om 15:03)
Kwam hij uit een café dan was de barman in overtreding want die vulde de zakken en voerde hem zat, dronk hij thuis en ging de straat op dan maar zelf alles betalen, niet onze zorgverzekeringen.
Drica (31-1-2024 om 12:56)
Ja ook een mogelijkheid @Joris! Er liggen veel straattegels los In winkelcentrum Zuidpolder tussen het Kruidvat en(voorheen) NewYok Pizza liggen ook heel wat tegels los. Maar ook bij de fietsenstalling. Ok nu had pappie te diep in het glaasje gekeken dus was misschien dubbelop.
Arie (30-1-2024 om 20:30)
Hier heb ik geen medelijden mee.
Joris (30-1-2024 om 18:35)
Kan ook door een losse stoeptegel komen. Bij automobilisten wordt altijd een externe factor als excuus gebruikt zoals het weer of de gevaarlijke weg.
Cookie-instellingen beheren