Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek bankpasfraude 's-Heer Hendrikskinderen

Toegevoegd: 01-02-2024, 23.54 uur - Update: 02-02-2024, 01.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De politie is donderdagavond laat ingezet voor een melding van een mogelijke overval in 's-Heer Hendrikskinderen. Er bleek sprake te zijn van bankpasfraude.


De politie werd omstreeks 23.15 uur gealarmeerd voor een mogelijke overval aan de Te Werfstraat in het dorp. Meerdere eenheden van de politie spoedden zich naar de woning toe. Toen de eerste agenten ter plaatse kwamen, bleek dat er van een overval geen sprake was.

Volgens een woordvoerder van de politie heeft een bewoner een bankpasje meegegeven aan een bankpasfraudeur. De politie doet onderzoek naar deze zaak. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Connie (2-2-2024 om 09:07)
Om 23.15 u je bankpasje afgeven? Onder welke steen ben je dan vandaan gekropen??
Cookie-instellingen beheren