Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Asbestbuizen gedumpt in Nollebos Vlissingen

Toegevoegd: 02-02-2024, 11.06 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – In het Nollebos is vanmorgen een lading asbest aangetroffen. De handhavers van gemeente Vlissingen hebben voorzien in de opruiming hiervan.


In de loop van de morgen werd op een wandelpad ter hoogte van de Zwanenburgseweg de lading met asbest aangetroffen. Het gaat om meerdere asbestbuizen. De buizen zijn gedeeltelijk afgesloten met blauwe zakken.

De handhavers van gemeente Vlissingen zijn ter plaatse gekomen en hebben geregeld dat een gespecialiseerd bedrijf de asbest komt opruimen, Het dumpen van asbest wordt gezien als een milieudelict.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dre (2-2-2024 om 22:26)
Asociale . Luie donders er lopen daar ook honden
Willem (2-2-2024 om 18:29)
Het wordt altijd voorgesteld dat het puur asbest is, het is eterniet, werd overal gebruikt, zit maar een percentage asbest in, daarom dumpt de mens het, overdrijven is ook een vak. Waarm kosten maken
Vlissinger (2-2-2024 om 17:21)
Kijk eens pappa wat ik gevonden heb? Een leuke buis...stuiter de stuiter. Kind ademt het in en de hersenloze dader geeft er waarschijnlijk niks om dat dit kind geen lang leven in het vooruitzicht heeft. Nee, zolang de bekrompen narcist maar van zijn rotzooi af is. Dat is belangrijker dan een mensenleven. En dan te bedenken dat een narcist zichzelf beter en slimmer vindt dan anderen. Kun je nagaan hoe zwaar gestoord ze daadwerkelijk zijn. Net als al dat drugsafval. Primitief zijn ze. Verre van slim. Dit bewijst het weer. Keihard straffen als ze vingerafdrukken vinden en hij komt voor in het systeem.
VdVonck (2-2-2024 om 15:10)
In Goes kun je het gewoon bij de milieustraat afleveren. Als ze dit in 2x hadden gebracht was er geen probleem geweest qua hoeveelheid. Triest dit! Als je geen centen hebt om te verbouwen, doe het dan niet.
Visser (2-2-2024 om 13:23)
Ik keur het niet goed, maar begrijp het wel. Het wordt burgers onnodig moeilijk gemaakt om op een nette manier asbest in te leveren bij de milieustraat. Als het al legaal mag worden afgevoerd, moet je eerst door de papieren rondslomp komen, vervolgens moet er 'speciaal' folie worden aangeschaft voor het aantal af te voeren vierkante meters (wat altijd te weinig is) en moet alles dubbel worden ingepakt. En dan is het nog maar de vraag of dat de milieustraat überhaupt buizen aan wilt nemen. Als Nederland asbestvrij wilt worden, maak het dan ook aantrekkelijk om dit op een verantwoorde manier in te leveren.
Cookie-instellingen beheren