Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Portugees dubbel onder invloed in Vlissingen

Toegevoegd: 10-02-2024, 13.55 uur
Portugees dubbel onder invloed in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 61-jarige man uit Portugal is vannacht in Vlissingen aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht onder invloed van alcohol en drugs aan het verkeer te hebben deelgenomen.


De man werd gecontroleerd bij de Rietkraag en rook toen sterk naar drank, zo meldt de politie. "De man was amper te verstaan en kon nauwelijks op zijn benen staan", zo vertelt de politie. Terwijl de agenten de man wilden controleren, kwam deze zelfs ten val. Het vermoeden bestond dat de man onder invloed had gereden en daarom werd zowel een blaastest als een speekseltest afgenomen.

Uit de blaastest bleek dat de man inderdaad te veel alcohol had gedronken. Uit de speekseltest kwam naar voren dat de man THC en amfetamine had gebruikt. De verdachte moest met de agenten mee naar Torentijd. Daar nam een GGD-arts bloed van de verdachte af. In een laboratorium zal worden vastgesteld hoeveel de man precies op had.

De verdachte is in een cel gezet en heeft daar de nacht doorgebracht. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes en datjes (11-2-2024 om 11:02)
@Srie & Willem Gelukkig komt in Nederland rijden onder invloed nooit voor toch? Wat zijn wij een voorbeeldig land!!!
Willem (10-2-2024 om 18:51)
Kunnen verslaafden niet uit het verkeer geweerd worden? Een goed praatje van zijn advocaat, wat strafvermindering daardoor en een boete en hij rijdt weer rond. Zo komt er nooit een einde aan. Zie zijn landgenoten dagelijks bij de Jumbo wegrijden met trays bier, en opgezwollen ogen, ze komen uit een dorstig land, vandaar.
Arie (10-2-2024 om 17:28)
Dit is vast en zeker in hun eigen land allemaal toegestaan?
Cookie-instellingen beheren