Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Gezin bekneld bij aanrijding in Waarde

Toegevoegd: 29-06-2007, 16.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

WAARDE - Bij een aanrijding in het Zuid-Bevelandse Waarde zijn vrijdagmiddag een Duitse vrouw en drie kinderen gewond geraakt.

De vrouw reed rond 14.05 uur van een talud naast de A58. Ze reed op dat moment over de rijstrook met als rijrichting Vlissingen. De auto kwam op zijn kop tot stiltand op de lager gelegen Havenoordseweg.

Brandweerploegen uit Kruiningen en Krabbendijke rukten uit om de moeder uit de auto te bevrijden. De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

De gewonden zijn met ambulances naar ziekenhuizen in de regio gebracht. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie Zeeland doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

De auto van de familie is vermoedelijk total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren