Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cel- en taakstraf geëist voor versturen pikante foto naar meisje (12)

Toegevoegd: 15-02-2024, 19.07 uur
Cel- en taakstraf geëist voor versturen pikante foto naar meisje (12)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG  - De officier van justitie in Middelburg heeft vrijdag tegen de Middelburger  F. L. (42) een taakstraf van 100 uur en een celstraf van 123 dagen waarvan 100 voorwaardelijk geëist. De man stuurde in 2023 seksueel getinte beelden naar een minderjarig meisje.


Midden januari van het vorige jaar stuurde de verdachte een 12-jarige meisje een foto van zijn geslachtsdeel. Wat de Middelburger daarmee wilde bereiken, werd tijdens de behandeling van zijn zaak niet duidelijk, want hij leefde destijds in roes van vooral veel drugs. Het meisje kende hij via via.

Het meisje was niet gediend van de foto en diende ze een aanklacht in. Toen de politie bij L. binnenviel, ontdekte die ook dat er vijf foto's met kinderporno op zijn mobiele telefoon stonden. Ook hier wist L. niets zinnigs over te vertellen. De rechtbank zal op 29 februari uitspraak doen in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoe dan ? (20-2-2024 om 08:55)
Wat doet een kind van 12 met een GSM? Waarom heeft ze haar nummer aan die man gegeven? Daar gaat het al mis. Neem de rechtbank dit ook mee in het besluit? Verantwoordelijkheid van haar ouders. Blijft wel ziek mannetje.
D.R. (16-2-2024 om 09:35)
Jammer dat dit soort figuren niet met naam en toenaam genoemd worden. Ik zou wel met deze meneer in gesprek willen namelijk waarom hij dit gedaan heeft!
Cookie-instellingen beheren