Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 379 km

Eigenaar loslopende hond Middelburg gezocht

Toegevoegd: 16-02-2024, 16.19 uur
De BOA's hebben de hond opgevangen.
De BOA's hebben de hond opgevangen.
© Foto: Handhaving Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De handhavers van gemeente Middelburg hebben vrijdagmiddag een loslopende hond in het centrum van Middelburg gevangen. De eigenaar van het dier wordt nog gezocht.


In de loop van de dag kwam er een melding binnen bij de algemene meldkamer dat er een loslopende hond liep door het winkelcentrum van Middelburg. Er was geen eigenaar in de buurt te bekennen. Daarom werden de handhavers van gemeente Middelburg ter plekke gestuurd.
 

De handhavers hebben het dier opgevangen en vervolgens de dierenambulance ter plaatse laten komen. Toen zij ook ter plekke waren, hebben zij het dier naar de dierenambulance gebracht. Het dier bleek gechipt maar niet geregistreerd te zijn. Daarom is de hond meegenomen naar het dierenasiel in Vlisingen.

De eigenaar van de hond kan contact opnemen met de dierenambulance via 088-8113510


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (16-2-2024 om 22:49)
Wat een negatieve reacties. Baasje is inmiddels bekend, haald de hond morgen op. Ja, ach, pitbulachtig uiterlijk, deze dieren hebben vaak een mooier karakter dan sommige mensen. Beestjes ontsnappen wel eens, dat kan helaas gebeuren.
optimist (16-2-2024 om 19:40)
Nou ja...het mooie en lieve dier....hoe kun je dat nou weten...is het misschien lou hond Joke? Het is er trouwens één met een pitbullachtig uiterlijk, dus lief??
Anoniem (16-2-2024 om 19:14)
Een hond kan ook ontsnappen bij de eigenaar,en daar kun je niet altijd wat aan doen.
joke (16-2-2024 om 17:25)
ik hoop dat ze snel de eigenaar vinden ook voor dit mooie en lieve dier .
kees (16-2-2024 om 17:15)
Denk niet dat de eigenaar zich meldt, krijgt hij gelijk een prent voor het los laten lopen van die hond.
Cookie-instellingen beheren