Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 150 km

Man met mes uit bedreigingen: 'Ik steek je dood'

Toegevoegd: 17-02-2024, 11.11 uur
Man met mes uit bedreigingen: 'Ik steek je dood'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De politie heeft vannacht een 47-jarige man aangehouden nadat hij in Scherpenisse een buurtbewoner en een agent met een mes had bedreigd. Agenten trokken hun stroomstootwapen om de man tot bedaren te brengen.


Agenten kregen rond 00.45 uur een melding dat bij het Schuttershof een man een voordeur had vernield. Een bewoner zou zijn bedreigd met een mes. Toen de politie naar de verdachte ging, kwam deze met een mes in zijn handen naar buiten. Volgens de politie riep hij naar de agent "Ik steek je dood".

De agent sommeerde de verdachte het mes te laten vallen. Vervolgens pakte de man nog een mes. Beide agenten hebben hun stroomstootwapen op de man gericht en nogmaals gezegd de messen neer te leggen. Uiteindelijk heeft de man dat gedaan en is hij aangehouden. De messen zijn in beslag genomen. De verdachte wordt verhoord.

De agent heeft aangifte gedaan van bedreiging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caretta (17-2-2024 om 12:55)
Daar ben je dan zo groot voor gegroeid…
Ad Jonkers (17-2-2024 om 12:03)
Overduidelijk een sollicitatie naar een langdurig verblijf in een gesloten instelling.
Cookie-instellingen beheren