Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer opnieuw ingezet vanwege vreemde geur

Toegevoegd: 18-02-2024, 10.45 uur
Ook de tweede melding kwam vanuit de Nazareth.
Ook de tweede melding kwam vanuit de Nazareth.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - De brandweer van 's-Gravenpolder is zaterdag aan het einde van de middag ingezet omdat in het dorp opnieuw een vreemde geur was waargenomen. Zaterdagochtend werd hier voor het eerst melding van gemaakt.


Zowel de eerste melding rond 11.05 uur als de tweede melding rond 16.15 uur kwamen vanaf de Nazareth. 's Ochtends had de brandweer al de riolering gespoeld nadat was geconstateerd dat de lucht vermoedelijk hier vandaan kwam. Van een gaslek, waar oorspronkelijk vanuit werd gegaan, bleek in ieder geval geen sprake te zijn.

Ook bij de tweede inzet werden verschillende metingen gedaan. Dit leverde niets op. De gemeente heeft nu een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om het probleem in het riool op te lossen, zo laat de brandweer weten.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren