Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belg blaast 1025 Ug/L en levert rijbewijs in N62

Toegevoegd: 22-02-2024, 12.25 uur
Belg blaast 1025 Ug/L en levert rijbewijs in N62
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE – De politie heeft woensdagavond een 42-jarige Belg aangehouden voor het rijden onder invloed.


De politie betrapte de man omstreeks 18.45 uur op de Westerscheldetunnelweg in de richting van Terneuzen. De Belg blies positief en werd hierop meegenomen naar het politiebureau. Een nader ademanalyseonderzoek wees uit dat de man 1025 Ug/L in zijn adem had.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De verdachte heeft een verklaring afgelegd en er is een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (23-2-2024 om 13:35)
goede actie want mensen met drank op achter het stuur zijn levensgevaarlijk .terwijl ze zelf nog denken dat ze goed deel kunnen deelnemen aan het verkeer .wat dus niet zo is .geen drank of GSM's ik het verkeer en dit niet enkel in de auto maar voor iedereen
Peter (22-2-2024 om 14:07)
Gisteren schreef ik het nog. Zal het morgen weer raak zijn. En ja hoor het is weer raak. Dag 8 en 7e geval dat iemand van de weg wordt gehaald met drugs of te veel alcohol. Om moedeloos van te worden. En weer waren het agenten die gewoon iemand staande hielden omdat ze een vermoeden hadden. Ga maar eens een vliegende controle houden bij de tolpoortjes. Denk dat je schrikt. Maar we tellen rustig verder.
Rien (22-2-2024 om 12:55)
Slechts 10 biertjes?
Cookie-instellingen beheren