Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Irislaan Vlissingen verzakt door weersomstandigheden

Toegevoegd: 22-02-2024, 22.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN –  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.


De politie en brandweer van Vlissingen kregen omstreeks 21.50 uur de melding binnen dat er een bestelbusje aan het verzakken was op de kruising met de Anjelierenlaan. De politie heeft ter plekke een groot gedeelte van de straat afgezet.

Nadat de brandweerlieden de situatie grondig hadden bekeken, hebben zij de auto laten verzetten. Vervolgens is het verzakte gedeelte onderzocht. Een buurtbewoner heeft ook een auto moeten verzetten. De brandweer heeft het gedeelte dat mogelijk kan inzakken afgezet met linten. De politie spreekt over een mogelijke sinkhole.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moi (23-2-2024 om 17:50)
dit is niet door de storm, vorig weekeind was het al bezig, toen waren het 3 a 4 stenen die verzakt waren!
Piet (23-2-2024 om 17:19)
Gewoon een kapotte aansluiting van de straatkolk.
Arthur (23-2-2024 om 12:35)
Door vuurwerk raken kolken ernstig beschadigd en op den duur bij genoeg neerslag krijgt men dan verzakkingen.
Johan (23-2-2024 om 10:59)
Misschien zwaar vuurwerk in de put. Aansluiting gebarsten en dan met veel regen spoelt het zand eromheen weg in het riool. Resultaat een zinkhol.
Ad Jonkers (23-2-2024 om 07:06)
@ VdVonck; niet door de storm maar door de regenval.....
Bert (23-2-2024 om 01:48)
@vdVonck. Idd, dan door neerslag en misschien kapot riool. Lees je steeds vaker, dat straten inzakken. De vele regen in maanden kan wel mee spelen. Niet alleen deze storm.
Cookie-instellingen beheren