Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto hardleerse Middelburger in beslag genomen

Toegevoegd: 24-02-2024, 10.53 uur
Auto hardleerse Middelburger in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 bij Zierikzee voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. De hardleerse automobilist werd ook al vier keer betrapt op het rijden onder invloed. Vanwege de recidive kreeg hij niet alleen een proces-verbaal maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.


Agenten stonden zaterdag omstreeks 04.30 uur op een parkeerplaats bij de Zeelandbrug. Ze zagen een auto met flinke snelheid passeren en besloten een controle in te stellen. De agenten zagen even later dat de bestuurder een carpoolplaats opreed. Bij controle bleek het rijbewijs van de bestuurder op 27 december 2023 door de rechter ongeldig te zijn verklaard vanwege eerdere verkeersmisdrijven.

De man is meegegaan naar het politiebureau in Zierikzee om daar een verklaring af te leggen. De auto, die op naam staat van de vrouw van de automobilist, is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (25-2-2024 om 14:44)
Poosje laten brommen. Een gevaar op de weg, daarom die gast even uit de roulatie halen. Is het weer even iets veiliger op de weg.
timsalabim (25-2-2024 om 12:44)
Bij de derde keer? Heb je het artikel wel gelezen Bram? Hij was al EERDER veroordeeld, zijn rijbewijs WAS AL ongeldig verklaard en de auto stond op naam van ZIJN VROUW.
bram goeree (24-2-2024 om 19:32)
wat ik me afvraag ,waarom pas bij de derde keer
Ed (24-2-2024 om 15:43)
Enorme stumper!
wallie (24-2-2024 om 14:38)
Tijdje uit de maatschappij halen voordat deze droeftoeter anderen schade toebrengt.
Cookie-instellingen beheren