Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Automobilist rijdt 63 km per uur te hard bij Sas van Gent

Toegevoegd: 24-02-2024, 22.17 uur - Update: 24-02-2024, 22.53 uur
Automobilist rijdt 63 km per uur te hard bij Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op de Westkade (N252) tussen Sluiskil en Sas van Gent heeft de politie zaterdagavond het rijbewijs ingenomen van iemand die (na correctie) 63 kilometer per uur te hard had gereden.


Tijdens een surveillance zagen agenten net buiten Sluiskil een voertuig met hoge snelheid rijden. De agenten besloten hierop het voertuig te volgen maar de snelheid liep al snel op tot boven de 100 kilometer per uur terwijl de limiet op de Westkade 80 kilometer per uur bedraagt.

De achtervolging werd voortgezet en de persoon in kwestie maakte het vervolgens nog bonter: de snelheid van de auto liep op tot 155 kilometer per uur. Na correctie reed de persoon dus 63 kilometer per uur te hard. Nabij Sas van Gent kon de bestuurder aan de kant worden gezet. Vervolgens werd diens rijbewijs ingenomen. Het rijbewijs wordt opgestuurd naar een officier van justitie. Deze zal de strafmaat bepalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (25-2-2024 om 10:21)
Daar wordt regelmatig veel te hard gereden, dat is algemeen bekend. Dat er geen ernstige ongelukken gebeuren is een gelukje, want de weg is meestal het drukste als de brug schepen moest laten passeren en tijdens de ochtend en avondspits.
Cookie-instellingen beheren