Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 251 km

Man (42) veroordeeld voor sturen dickpic naar meisje (12)

Toegevoegd: 28-02-2024, 17.24 uur
Man (42) veroordeeld voor sturen dickpic naar meisje (12)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 42-jarige Middelburger F. L. die midden januari vorig jaar een 12-jarig meisje een foto van zijn geslachtsdeel stuurde, is daarvoor woensdag veroordeeld tot en taakstraf van 100 uur en een celstraf van 123 dagen waarvan 120 voorwaardelijk. Het vonnis was overeenkomstig de eis.


L. leefde destijds in een roes van vooral veel drugs en hij leerde het meisje kennen via via Snapchat. Wat hij met het sturen van de zogeheten 'dickpic' wilde bereiken, kon hij in de rechtbank niet vertellen. Het meisje was er in ieder geval niet van gediend. Ze schakelde de politie in en die ontdekte vervolgens dat er op de mobiele telefoon van L. kinderporno stond.

De Middelburger is inmiddels in therapie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren