Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voertuig van de weg gehaald bij rollerbankcontrole Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-02-2024, 21.22 uur
Voertuig van de weg gehaald bij rollerbankcontrole Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op het Oranjeplein in Oost-Souburg heeft de politie donderdag in totaal 22 voertuigen gecontroleerd. Er werd ook een rollerbank ingezet.


Eén van de gecontroleerde weggebruikers bleek te rijden zonder rijbewijs. Dit resulteerde in een strafbeschikking. Eén bromfiets werd door de agenten in beslag genomen. Eén keer bleek er sprake te zijn van een te hoge constructiesnelheid.

De politie gaf één voertuig ook de zogeheten WOK-status. WOK staat voor Wacht Op Keuring. Vaak wordt zo'n status afgegeven omdat de technische staat niet oké is. Dit kan ook gebeuren na een ongeval. Pas als het voertuig opnieuw door de RDW is goedgekeurd, mag dit de weg weer op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (2-3-2024 om 17:00)
Smeerkees en Willem ,jullie hebben misschien wel gelijk ,maar jullie vergeten de bezuinigingen die doorgevoerd zijn in de laatste jaren onder het bewind Rutte .en met minder mankracht kun je niet alles oplossen en het ook niet voor iedereen goed doen .meer politie kost meer belasting geld en dan gaan mensen daarover weer klagen .zie het maar eens goed te doen voor iedereen bijna onmogelijk
Willem (1-3-2024 om 13:04)
Ze zijn op de verkeerde tijd geweest, in de avond racen ze met 60-80 km/h over de Lekstraat op snorfietsen, ben al bijna aangereden.
Smeerkees (1-3-2024 om 11:12)
Hier is dan weer wel tijd voor, maar wanneer er over een zedendelict een aangifte gedaan wordt hoor je ze niet, inmiddels al een jaar verder. Maar laten we 16 jarigen die een brommertje hebben die 15 km te hard loopt lekker treiteren, laten we dan vooral niet de bestuurders die je op de meest idioot mogelijk wijze inhalen wanneer je je keurig aan de 45km u houdt of je nagenoeg van je scooter beuken.. zie het net iets te vaak.
Ad Jonkers (1-3-2024 om 08:14)
@ Albert @ Jack Volkomen mee eens. Er rijden nog veel te veel onverantwoordelijke figuren op de weg. Aanpakken die hap!
Jack (29-2-2024 om 21:59)
Goede actie. Er is veel mis met voertuigen in het algemeen. Niet alleen scooters, maar ook auto’s, busjes en vrachtwagens. Lijkt er op dat er steeds meer achterlijke debielen in het verkeer zijn. Nog strengere controles uitvoeren en gelijk in beslag nemen en slopen.
Albert (29-2-2024 om 21:41)
Goed bezig! Er scheuren de laatste tijd veel bromfietsen met hoge snelheid door Souburg, vaak ook niet voorzien van een kentekenplaat.
Cookie-instellingen beheren