Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingevorderd bij alcoholcontrole Kapelle

Toegevoegd: 03-03-2024, 10.27 uur
In totaal werden er 325 automobilisten gecontroleerd.
In totaal werden er 325 automobilisten gecontroleerd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De politie heeft zaterdagavond een rijbewijs ingevorderd bij een alcoholcontrole in Kapelle. Er werden meer dan 300 automobilisten gecontroleerd op het rijden onder invloed.


De politie hield gisterenavond op carpoolplaats Vierwegen een alcoholcontrole. In totaal werden er 325 bestuurders getest of zij met alcohol op zich in het verkeer begaven. Eén van de bestuurders had zoveel gedronken (700 Ug/L) dat deze bestuurder het rijbewijs moest inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (3-3-2024 om 13:16)
Prima actie. Eindelijk heeft de politie ook door dat ook al is het er eentje, bestuurders met alcohol op en drugs regelmatig de oorzaak zijn van ongevallen. Het is heel simpel, gewoon geen alcohol of drugs gebruiken als je gaat rijden. Of het nu de fiets, brommer of auto is. Vorige week zaten we volgens de telling aan 8 mensen binnen 10 dagen tijd. Dat is bijna iedere dag 1 persoon. Dat is extreem veel. Bij deze zijn er denk ik nog genoeg de controle ontsprongen. Het zijn er te veel. Vele rijden dan ook gewoon op N wegen en binnendoor. Dus nog effe doorgaan met controleren. Prima actie.
Ad Jonkers (3-3-2024 om 11:10)
Prima actie, vooral doorgaan met dit soort controles. Elke bestuurder met drank op is er 1 teveel.
Cookie-instellingen beheren