Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bekommert zich over achtergelaten duifjes

Toegevoegd: 03-03-2024, 19.52 uur
Brandweer bekommert zich over achtergelaten duifjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De brandweer heeft zondagmiddag twee jonge duifjes uit een nestje gehaald in Middelburg. Eén van de vogels heeft het niet overleefd.


De brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg werden omstreeks 17.20 uur opgeroepen voor een melding van een dier in de problemen bij een zorgcentrum aan de Bachtensteene. Op de tweede verdieping bleek een nestje met duiven te zitten waarvan de moeder al langere tijd niet op het nest was geweest.

Eén van de brandweerlieden heeft de jonge dieren naar beneden gehaald. Er bleek er al één dood te zijn. De ander is overgedragen aan het personeel van het verpleeghuis. Deze hebben het dier vervolgens overgedragen aan de medewerkers van de dierenambulance.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onnodig (4-3-2024 om 18:06)
Wordt tijd dat de brandweer voor brand wordt ingezet ipv dit, kost veel belastinggeld.
R (3-3-2024 om 22:08)
Ik was vanmiddag voor de bewoners aan het spelen achter de vleugel toen er brandweerlieden binnen kwamen. Heb de duif ook mogen zien. Gewoon gaaf dat de brandweer dit doet❤️
Cookie-instellingen beheren