Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 176 km

Brommerrijder betrapt op rijden onder invloed, rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 04-03-2024, 08.46 uur
Brommerrijder betrapt op rijden onder invloed, rijbewijs kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De wijkagent van Vlissingen heeft zondagavond het rijbewijs van een brommerbestuurder in beslag genomen nadat bleek dat hij vijf keer te veel had gedronken.


De politie kwam de brommerrijder tegen en hield hem staande voor een verkeerscontrole. Volgens de politie betrof het een beginnende bestuurder. Uit onderzoek bleek dat hij onder invloed van alcohol reed. Uit de ademanalyse op het bureau bleek dat de man 505 Ug/l in zijn adem had. Dit is ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid.

De bestuurder heeft een boete gekregen. Daarnaast is zijn rijbewijs ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (5-3-2024 om 11:46)
Dit ga je niet met bon nummer 5 oplossen, daar zit iets in zijn hoofd niet goed. Denkt dat het tijd is voor wat(verplichte ) geestelijke hulp om zijn bovenkamer weer op de rit te krijgen (plus natuurlijk bon nummer 5).
Ineke (5-3-2024 om 08:55)
Ook zorgen dat hij 5 jaar geen rijbewijs kan halen voor welk voertuig dan ook. Deze persoon stopt echt niet na een boete hoor.
willem (4-3-2024 om 14:18)
mooi zo--rijbewijs ingenomen. gooi de brommer maar in de schredder plus een zeeer hoge boete.
Peter (4-3-2024 om 11:15)
De alcohol controle op de A58 was een druppel op de gloeiende plaat. Maar prima actie. Begin is gemaakt. Nu nog de N wegen. Want hoe vreemd is het dat iedereen die gezopen heeft binnendoor wegen rijden? Ik weet nog goed dat ik de politie gebeld heb omdat er eentje tegen een boom was gereden op een binnenweggetje bij Koudekerke. En ja de Alcohol geur kwam er vanaf. Die reed niet voor niets destijds langs mijn huis binnendoor.
Ad Jonkers (4-3-2024 om 09:01)
5 keer de toegestane hoeveelheid! Een beginnend bestuurder maar een ervaren drinker.........
Cookie-instellingen beheren