Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer doet metingen vanwege vreemde lucht Oostburg

Toegevoegd: 04-03-2024, 23.25 uur
De brandweer deed op verschillende plekken metingen.
De brandweer deed op verschillende plekken metingen.
© Foto: Brandweer Oostburg
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De brandweer van Oostburg heeft maandag aan het einde van de middag metingen gedaan nadat een vreemde lucht was geroken in de Jan Steenstraat in die plaats.


De brandweerlieden van de post Stampershoek werden rond 17.55 uur opgeroepen vanwege een melding van een vermeende gaslucht. Toen de brandweer ter plekke was gekomen, werden metingen gedaan. Hieruit kwamen geen verhoogde waardes naar voren. Wel meldden zich verschillende andere buurtbewoners die aangaven ook een vreemde lucht te hebben geroken.

De brandweer heeft in meerdere woningen metingen gedaan. Uiteindelijk bleek er sprake te zijn van een sterke benzine-achtige geur. De brandweer laat weten dat het riool is geventileerd en dat de geur vervolgens na enige tijd verdween. Wat de bron van de lucht was, is niet duidelijk geworden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren