Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Koperdiefstal leidt tot flink gaslek in Terneuzen

Toegevoegd: 05-03-2024, 23.31 uur
Koperdiefstal leidt tot flink gaslek in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Koperdiefstal heeft dinsdag voor een flink gaslek gezorgd in een leegstaande woning aan de Hendrikstraat in Terneuzen. De brandweer moest tot twee keer toe uitrukken.


Rond 15.10 uur werd voor het eerst melding gemaakt van een mogelijk gaslek in de straat. De brandweer werd opgeroepen om metingen te doen en constateerde dat als gevolg van koperdiefstal een forse gaslekkage was ontstaan in een leegstaand huis. De brandweer heeft de woning geventileerd en de gasleiding dichtgeknepen met behulp van hydraulisch redgereedschap. Het energiebedrijf kwam ter plekke om de gastoevoer vanaf de straat definitief af te sluiten.

Rond 19.20 uur werd de brandweer opnieuw met spoed naar de Hendrikstraat gestuurd. Volgens de brandweer was wederom een gaslucht waargenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren