Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Man beboet voor onnodig opdringen bij diender

Toegevoegd: 13-03-2024, 08.48 uur
Man beboet voor onnodig opdringen bij diender
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG -  De wijkagent van Middelburg heeft afgelopen weekend een bestuurder staande gehouden voor het rijden onder invloed. De bijrijder vond het nodig om zich onnodig op te dringen bij een agente.


De politie controleerde afgelopen weekend tijdens een nachtdienst een personenauto aan de Bodenplaats in Middelburg. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Zijn rijbewijs bleek voor hetzelfde feit al eerder ingevorderd te zijn. Deze lag nog bij het CBR.

De bijrijder vond de controle maar niets en wilde graag de aandacht hebben van de vrouwelijke collega. De man was op dat moment onder invloed. Daarom is de verdachte gisteren verhoord. Hier heeft de man onder nuchtere toestand te horen gekregen dat de officier van justitie bepaald wat het boete bedrag is. Hij heeft een bekeuring gekregen voor het zich onnodig opdringen aan een agente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (14-3-2024 om 07:03)
Nederland is nog te mild voor dit soort figuren. In andere landen als je het in je hoofd ophaalt om een agente lastig te vallen tijdens haar diensttijd, dan wordt je linea recta geboeid afgevoerd.
Emergo (13-3-2024 om 16:29)
A Jonkers Een waslijst ?
Mira (13-3-2024 om 09:45)
Triest geval...die zich opdrong. Ben blij dat er met regelmaat toezicht is op controle het blijkt hoe hard het nodig is.
Ad Jonkers (13-3-2024 om 09:04)
Weer een waslijst aan overtredingen. Het frappante is "zich opdringen aan een agente". Zal zijn vrouw (indien aanwezig) ook zeer van gediend zijn. Conclusie; een hopeloos geval.......
Cookie-instellingen beheren