Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Gewonde bij botsing Oude Rijksweg (N289) Rilland

Toegevoegd: 16-03-2024, 18.35 uur
Eén van de betrokkenen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Eén van de betrokkenen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Bij een botsing op de Oude Rijksweg bij Rilland is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt. Drie auto’s liepen forse schade op.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.30 uur op de N289 ter hoogte van de polderweg de Drie Haasjes. De bestuurder van de Mercedes wilde afslaan naar de Drie Haasjes. De bestuurder van de Audi zag dit te laat en klapte bovenop de Mercedes. Vervolgens kwam één van de voertuigen over een varkensruggetje tegen een geparkeerde Seat tot stilstand, aldus één van de aanwezige hulpverleners.. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

De bestuurder van de Mercedes is na controle door het ambulancepersoneel met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkenen bleven ongedeerd. Bergingsbedrijven van Egeraat en Kuzee hebben voorzien in de berging van de drie beschadigde voertuigen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slimmerd (17-3-2024 om 13:50)
@lekker dan , volgens mij weet jij het beter,, als je met 80 in eens op de rem moet en uitwijken wordt lastig als er rechts een lantarenpaal staat en naar links zat hij er alsnog in, en voor de Seat is het verzekerings werk
Piet (17-3-2024 om 01:27)
Het is daar ook een gevaarlijk afslaan ook. Snap niet dat het niet meer fout gaat daar.
Lekker dan (16-3-2024 om 23:18)
Op rijles geleerd, nooit uitwijken. De Seat eigenaar zit met de brokken.
Cookie-instellingen beheren