Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

56-Jarige Belg levert rijbewijs in na forse snelheidsovertreding

Toegevoegd: 17-03-2024, 11.30 uur
56-Jarige Belg levert rijbewijs in na forse snelheidsovertreding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

CLINGE – Een 56-jarige man uit België heeft gisterenmiddag zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij in Clinge veel te hard reed. De man krijgt ook nog een beschikking.

Agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen zagen zaterdagmiddag omstreeks 14.30 uur een motorrijder op de Woestijnestraat tussen Clinge en Nieuw-Namen rijden. De man viel op omdat hij veel te hard reed. Na een meting bleek de bestuurder 152 km/uur te rijden op een weg waar maar 80 km/uur gereden mag worden.

De 56-jarige man uit Eeklo (B) heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. De man zal nog een beschikking omtrent zijn snelheidsovertreding ontvangen. De motor is door een takeldienst afgesleept. De man heeft hier zelf voor moeten betalen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robbert spierhof (19-3-2024 om 12:10)
Dus Emergo, omdat jij het niet ziet is het er natuurlijk ook niet en geld dat meteen voor alles en iedereen in heel de wereld en als er mensen zijn die anders beweren hebben ze natuurlijk meteen ongelijk; want jij ziet het niet; en eerst zien dan geloven toch? Wat peter zegt klopt; Belgen zijn erg slecht (zoniet zwaar incompetent) in het besturen van een motorvoertuig en wat mij betreft mag er zeker wel meer op gecontroleerd worden....
Emergo (18-3-2024 om 14:49)
@PP Volgens mij zit er een behoorlijke portie generalisering in je betoog. Ik zie regelmatig in de omgeving Belgen rijden zonder dat zij (niet hun) rare fatsen uithalen.
peter pannekoek (18-3-2024 om 05:11)
Van mij mag de politie veel meer gaan controleren op het rijgedrag van Belgen hier in Nederland het loopt namelijk de spuigaten uit; snel nog even ervoor piepen als jij hun en de vrachtwagen voor hun wilt inhalen, te langzaam rijden, te snel rijden, niet anticiperen op verschillende situaties, METEEN invoegen en niet eerst even kijken of er plaats is, als ze gaan zien dat jij wilt gaan inhalen als ze achter je rijden dan gaan hun snel jou inhalen, vaak ook op het laatste moment inhalen. Die mensen zijn serieus zo verschrikkelijk zenuwachtig en irrationeel in het verkeer, het begint echt gevaarlijk te worden! Geen wonder dat Belgie vol staat met flitsapparateur en snelwegcamera's.....
Cookie-instellingen beheren