Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing auto en motoren N57: motor op z’n kop

Toegevoegd: 18-03-2024, 17.58 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Op de Kraaijensteinweg (N57) bij Burgh-Haamstede heeft maandagmiddag een botsing plaatsgevonden waarbij twee motoren en een personenauto betrokken waren. Eén van de motoren belandde op z'n kop.


De drie voertuigen reden vanuit de richting Westenschouwen richting Serooskerke (SD) toen het rond 16.10 uur misging nabij de T-splitsing met de Weeldeweg. Eén van de motoren reed achterop een personenauto en vervolgens raakte ook een tweede motor bij het ongeluk betrokken. Voor zover bekend raakte geen van de betrokkenen gewond.

Alledrie de voertuigen raakten beschadigd. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de motoren opgehaald. De personenauto had schade aan de achterzijde maar kon wel zelfstandig verder rijden. De betrokkenen hebben onderling schadeformulieren ingevuld. Vanwege het ongeluk was één rijbaan tijdelijk dicht. Een uur na de botsing was de weg weer helemaal vrij.

Op de Kraaijensteinweg gebeuren met enige regelmaat kop-staartbotsingen, doorgaans doordat afslaand verkeer te laat wordt opgemerkt.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (23-3-2024 om 07:59)
Het zal je auto maar wezen. Heb motorrijders vaak gevaarlijke capriolen uit zien halen, oa in een goed rijdende file (70km/u) en toch tussen de auto’s door.
Peter (19-3-2024 om 11:34)
Die afslag is daar idd levensgevaarlijk. Zou mij niet eens verbazen als de autobestuurder ineens dacht, he ik moet linksaf. Regelmatig prijs daar. Ook mijn trekhaak is daar al gekust.
Willem (18-3-2024 om 22:24)
Als motorrijder moet je het verkeer en je snelheid 10 keer meer in de gaten houden als een automobilist, afstand houden zodat je ten allen tijde kan remmen. Ik reed 40 jaar motor, overal, het hele jaar door en heb zo al heel veel ongelukken kunnen voorkomen, die door andere weggebruikers konden worden veroorzaakt. Normale snelheid staat op 1.
Piet (18-3-2024 om 18:16)
Die afslag daar is ook levensgevaarlijk. Zou allang een speciale strook voor gemaakt moeten worden
Cookie-instellingen beheren