Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Flink wat schade bij botsing Rilland, één gewonde

Toegevoegd: 19-03-2024, 12.01 uur
Twee voertuigen raakten beschadigd.
Twee voertuigen raakten beschadigd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een automobilist(e) heeft dinsdag aan het einde van de ochtend flink wat schade aangericht bij een ongeluk in Rilland. De bestuurder is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer reed rond 10.50 uur over de Hoofdweg. De automobilist(e) kwam vanaf de kruising Bathseweg - Valckenisseweg en reed richting de supermarkt toen het ongeluk plaatsvond. Door onbekende oorzaak reed de personenauto tegen een in een parkeervak staande bestelauto.

Een ambulanceteam werd opgeroepen om zich over de bestuurder te ontfermen en hem/haar naar een ziekenhuis te vervoeren. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de beschadigde personenauto op te halen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (20-3-2024 om 17:57)
Rilland is de Bermuda-driehoek van Zeeland, jaren kwam ik daar voor het werk, wat je daar meemaakt? Heel mijn bus totall-loss gereden, de buschauffeur had niets gemerkt, en ga zo maar door, boeken kan ik er van schrijven, in het donker wil ik daar niet meer komen.
Ton (19-3-2024 om 19:01)
Jammer hoor, weet ik wel een adresje waar ze de boel weer kunnen oplappen.
Cookie-instellingen beheren