Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lekkage gevaarlijke stof bij bedrijf Marconiweg Tholen

Toegevoegd: 21-03-2024, 11.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De brandweer is donderdagmorgen met meerdere (speciale) eenheden ingezet voor een lekkage van een gevaarlijke stof bij een bedrijf in Tholen. De ambulancedienst heeft personen nagekeken.


De brandweer werd vanmorgen opgeroepen voor een melding van een ongeval met een gevaarlijke stof bij een bedrijf aan de Marconiweg bij Tholen. De brandweer kwam met een hulpverleningsvoertuig, een tankautospuit, een adviseur gevaarlijke stoffen en een gespecialiseerde eenheid ter plaatse. Ter plaatse bleek dat er sprake was van een tank waar een gevaarlijke stof uit lekte.

De bedrijfshulpverlening van het bedrijf heeft alle hallen geëvacueerd. De brandweer is vervolgens met beschermende pakken naar binnen gegaan. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een aantal personen na te kijken.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren