Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie praat met overlastgevende jeugd in Koudekerke

Toegevoegd: 21-03-2024, 23.43 uur
Politie praat met overlastgevende jeugd in Koudekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE – De politie heeft donderdagavond in Koudekerke gesurveilleerd naar aanleiding van meerdere meldingen van vervelende jeugd.


De politie is met behulp van motoragenten en bikers gaan surveilleren door het dorp omdat er meerdere klachten waren binnengekomen dat er jeugd op een vervelende manier aanwezig was. De agenten hebben met meerdere jeugdigen gesproken en spreken hun wens uit dat hiermee ook de overlast minder wordt.

Als er toch overlast wordt ervaren of er sprake is van een verdachte situatie, dan wordt er geadviseerd naar de bekende nummers te bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (22-3-2024 om 20:49)
Dit komt deels gewoon voort uit pure verveling. De laatste generaties die met schermpjes zijn grootgebracht en dat heeft niet alleen effect gehad op hun ogen maar ook op het mentale aspect. Tuurlijk zijn overlastgevende jongeren van alle tijden maar het is ook een behoorlijk dooie boel in Zeeland waar weinig te beleven valt ivm de randstad. Ouders zitten ook steeds vaker achter schermpjes terwijl het kind ook aandacht nodig heeft. Foute ontwikkeling wat betreft opvoeding want die kids kunnen zonergens met hun problemen terecht. Hopelijk kunnen deze jongeren zichzelf bijsturen in hun gedrag en leren ze om te begrijpen dat ze anderen moeten behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden door niet alleen maar met zichzelf bezig te zijn.
Middelburger (22-3-2024 om 12:18)
Kijk eens naar 'Overtreders' (Amsterdam/Rotterdam/Utrecht e.d.) op Youtube. Daar zie je de BOA's in actie en zie je een beetje hoe ze de boel behandelen, met de camera erbij dan. Goed voor je perspectief op de medemens alsook diegene die het proberen ordelijk te houden.
Cookie-instellingen beheren