Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 28 km

Man vernielt ruit rechtbank, heeft mogelijk meer op z'n kerfstok

Toegevoegd: 24-03-2024, 02.58 uur - Update: 24-03-2024, 11.04 uur
De verdachte kon ter plekke worden aangehouden.
De verdachte kon ter plekke worden aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht iemand aangehouden die vernielingen pleegde bij de rechtbank in Middelburg. Mogelijk heeft de man ook op andere plaatsen vernielingen aangericht.


De politie meldt dat de man rond 01.40 uur in verwarde toestand met behulp van een ijzeren staaf een ruit bij de rechtbank aan de Kousteensedijk aan het vernielen was. De man kon ter plekke worden aangehouden. De verdachte is een 19-jarige inwoner van Veere. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor en verder onderzoek.

Volgens de Middelburgse wijkagenten werden in de omgeving van de rechtbank ongeveer een uur voor de arrestatie ook bij zeker vier woningen ruiten vernield. De politie onderzoekt nu of de aangehouden man ook hiervoor verantwoordelijk was. Mensen die beeldmateriaal hebben van de vernielingen worden gevraagd zich te melden bij de politie. Gedupeerden kunnen via het telefoonnummer 0900-8844 een afspraak maken voor het doen van aangifte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (24-3-2024 om 09:10)
Mensen die beeldmateriaal hebben van de vernielingen worden gevraagd zich te melden bij de politie. Gedupeerden kunnen een afspraak maken voor het doen van aangifte.!!!! Wel het zou ook eens andersom kunnen dat de politie naar de Gedupeerden gaat want het moet ze in hen schoot worden geworpen bij de politie dan heeft je kans dat er meer word gedaan met de aangifte .
Ja-Ja (24-3-2024 om 08:17)
O.Hij was verward. Niet meer doen hoor verwarde man. Hoe lang was hij al verward??? Opsluiten deze figuren.
Cookie-instellingen beheren